Ons Team

B458DD9E-BB7E-4C1D-83F7-EC4E1F32B010_edited.jpg

Edwin Glerum 

Founder & CEO

Edwin heeft Fysiotherapie gestudeerd in Amsterdam vervolgens Manuele Therapie aan de Stichting Opleiding  Manuele Therapie. Tevens het diploma ontvangen van de International Federation Of Manual Therapists (IFOMT). Daarnaast heeft hij sportfysiotherapie gestudeerd en een Master in de Fysiotherapie behaald aan de Universiteit van Leuven. Zijn werkervaring is breed te noemen door zijn ervaring in het Militaire Hospitaal op de afdeling Orthopedie, in het revalidatiecentrum Heliomare en bij diverse particuliere praktijken. Ook is Edwin 4 jaar voorzitter geweest van de vereniging voor pluspraktijken FysioTopics om zo kwalitatief hoogwaardige Fysiotherapie een beter gezicht te geven. Zijn drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit de wens mensen die zorg te bieden, die bewezen effectief is en vernieuwend. Hij houdt van aanpakken en direct resultaat. Zijn dagelijkse motivatie haalt hij uit het verbeteren van zowel patiënten als collega’s. In zijn vrije tijd doet hij graag aan reizen, hardlopen, golfen en ondernemen.

Toos 2.jpg

Toos Tromp

Fysiotherapeute Specialist Oncologie

Toos heeft Fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en gewerkt voor het revalidatiecentrum Medinello. Ze heeft zich verder gespecialiseerd in Oncologie en Oedeem, Origene training, orthopedische problematiek (trauma) en spanningsproblematiek zoals onder andere het niet meer kunnen ontspannen. Toos wordt enthousiast als iemand door haar tips, adviezen en/of behandeling minder klachten heeft en meer kwaliteit van leven ervaart. De diversiteit van klachten en mensen die bij haar komen, zorgen ervoor dat elke dag anders is. Wanneer Toos niet aan het werk is gaat ze graag wandelen met haar hond en een mooie motortocht maken.

Martijn (1) 2.jpg

Martijn Boots

Sportfysiotherapeut

Martijn heeft zijn bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam behaald en zijn Master Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Afgelopen jaar is hij zich gaan specialiseren in echografie, een diagnostisch middel wat veel duidelijkheid kan geven over het aanwezige probleem en hoe dit het beste te behandelen. Naast zijn activiteiten in de praktijk is hij onder andere bezig met de opgezette sportpolikliniek in het lokale ziekenhuis en het samenwerken met de huisarts m.b.t. echogeleid injecteren. Vanuit zijn eigen ervaringen met blessureleed en fysiotherapeutische begeleiding is Martijn het belang van ‘het zorgen voor je lichaam’ gaan inzien. Dit wil hij graag overbrengen op de mensen die bij hem onder behandeling komen, zodat een herhaling van de klachten voorkomen kan worden. Daarnaast ligt zijn interesse in het zoeken naar de meest effectieve behandelmethode voor bepaalde aandoeningen en hierin de samenwerking te zoeken met andere zorgverleners. In zijn vrije tijd doet Martijn graag aan hardlopen en padel.

Ruben 3.jpg

Ruben Herssevoort

Fysiotherapeut Specialist Manuele Therapie & Kaak

Problemen

Ruben is fysio- en manueeltherapeut, tevens specialist op het gebied van sportgerelateerde klachten/revalidatietraining. Hij is in het verleden werkzaam geweest als fysiotherapeut bij AZ Alkmaar jeugdteams en is momenteel werkzaam als fysiotherapeut bij het KNVB jeugdteam. De variatie binnen het beroep als fysiotherapeut is voor hem een onuitputtelijke bron van energie. Samen met de patiënt naar de individuele doelstellingen toewerken vindt hij erg leuk! Het is een dankbaar beroep.

Maarten 2.jpg

Maarten Blankendaal

Fysiotherapeut en Master Manueeltherapeut,

specialist schouderpijn, wervelkolomklachten en hoofdpijn

Maarten heeft de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond in 2016 en zich bij Reva Centre direct gespecialiseerd in schouderproblematiek. Hiervoor is hij aangesloten bij het Schoudernetwerk Kennemerland waarbij jaarlijks meerdere bijeenkomsten zijn gericht op kennisoverdracht bij schouderproblematiek. Vervolgens heeft Maarten de driejarige Masteropleiding Manuele Therapie in 2020 afgerond en zich met name gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten: lage rug-, nek- en hoofdpijn. Daarnaast is hij geschoold McKenzie therapeut voor lage rugpijn.

 

Voor Maarten is het de uitdaging om in samenwerking met de patiënt snel de klachten te verminderen en persoonlijke doelen te behalen middels een effectieve behandeling die voor iedere patiënt op maat gemaakt is. In zijn vrije doet hij graag aan de sporten voetbal en hardlopen, of is hij graag bij vrienden en familie.

Felix (1) 2.jpg

Felix van Balgooi

Psychosomatisch Fysiotherapeut i.o.

Felix heeft zijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Hij heeft middels zijn stages veel ervaring in de 1ste lijns praktijk, daarnaast heeft hij vier jaar als verzorger/fysiotherapeut gewerkt bij voetbalclub ADO’20 en doet hij dat nu bij Vitesse’22. Zijn drijfveer om fysiotherapie te beoefenen is om voor iedereen te zorgen dat ze het optimale uit hun herstel halen, waarbij hij veel aandacht besteedt aan het gedrag en het omgaan met de klachten. Hij probeert dit te bereiken op basis van een vertrouwensband door verder te kijken dan alleen naar de fysieke problemen en door ook het mentale aspect erbij te betrekken. In zijn vrije tijd doet hij aan tennis en fitness en houdt hij ervan om tijd door te brengen met zijn vrienden.

sascha 4.jpg

Sascha Tikink

Kinderfysiotherapeute i.o.

Sascha is sinds de zomer van 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na haar opleiding is zij vrijwel meteen aan het werk gegaan bij haar tweede stageplek in Amsterdam. In januari is zij verhuist, hierdoor zocht zij een werkplek dichtbij huis. Zo heeft zij ons gevonden. Sascha haar interesses in de fysiotherapie liggen zowel bij volwassenen als bij kinderen. Daarom zal zij binnenkort starten met de Master Kinderfysiotherapie. Zij hoopt hier in de toekomst een mooie balans in te vinden. In haar vrije tijd probeert zij zoveel mogelijk te genieten van het leven. Vrienden en familie vindt zij erg belangrijk. Daarnaast houdt zij ook erg van festivals en feestjes.

9351E5B3-B03C-44AD-864F-88B41E03D3DE 2.jpg

Lorenzo Busselman

Fysiotherapeut Specialist Manuele Therapie

Lorenzo is nu al 5 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Hij heeft zowel in de eerstelijns als in de tweedelijns gewerkt. Op zoek naar een nieuwe uitdaging is hij 3 jaar geleden begonnen met de Master Manuele therapie aan de SOMT. En een uitdaging vond hij dit zeker. Hij heeft de opleiding gehaald en is heel blij met de kennis en persoonlijke ontwikkeling die het hem gebracht heeft. En deze ontwikkeling hoopt hij dan ook voort te kunnen zetten in de praktijk. Verder houdt Lorenzo van (scuba) duiken en heeft hij dit inmiddels al op veel mooie plaatsen mogen doen.

B09BE6FD-2C71-4C17-A6F8-4C7363FB6CCE 2.jpg

Jesper Vrugt

Fysiotherapeut Specialist Handen

Jesper heeft fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is afgestudeerd in 2018. Jesper heeft toen stage gelopen bij Reva Centre. Na zijn opleiding heeft hij heeft anderhalf jaar gewerkt in een eerstelijns praktijk in Krommenie. In september 2020 zal hij beginnen met de opleiding handtherapie om het team te gaan versterken op dit vlak. Hij krijgt energie bij het helpen van mensen in hun herstel en samen doelstellingen te bereiken. In zijn vrije tijd hockeyt hij bij BHC Overbos. Ook vindt hij reizen erg leuk.

Geen foto - man.png

Sander Tamarit de Reus

Fysiotherapeut

Sander is sinds 2021 afgestudeerd als fysiotherapie en is bij ons begonnen als waarnemend fysiotherapeut. Hij is ondertussen vast aan het werk op onder locaties in Heemskerk en Den Helder en is onderdeel van het team Duurzame Inzetbaarheid (DI).

EDECC76F-F9D8-4F0A-95E0-6DB2CCFF4B9D.jpeg

Yadzia van Til

Fysiotherapeute

Yadzia is een enthousiast fysiotherapeut. Haar eerdere werkervaring heeft zij opgedaan bij revalidatiecentrum Heliomare te Wijk aan Zee. Na haar afstudeer stage is Yadzia direct in dienst gekomen bij de Reva Centre. Naast haar werk is haar passie moderne dans. Het dansen wil zij in de toekomst graag combineren met haar werk en start daarom begin September 2021 met een opleiding tot dansante fysiotherapeut. In de toekomst zal Yadzia het team binnen Reva Centre ook komen versterken als Geregistreerd Bekken Fysiotherapeut. Hiervoor zal zij worden opgeleid. 

3043FCF6-D74E-443E-9978-E3C237F8A118.jpeg

Inge Rijken

Fysiotherapeute Specialist Schouder & COVID 

Inge is in 1989 afgestudeerd aan de toenmalige “Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan”. Daarna heeft ze anderhalf jaar in een ziekenhuis in Engeland gewerkt (Lincoln county Hospital). Haar passie is patiënten met schouderklachten onderzoeken en behandelen. Zij vervult hierin een regionale functie en werkt nauw samen met de schouderorthopeed. Daarnaast houdt ze zich graag bezig met COPD patiënten, ouderenzorg, arbeidsrevalidatie en het begeleiden van mensen naar herstel en gezond gedrag. Haar drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit het voldane gevoel wanneer een patiënt weer tevreden en gezond zijn/haar behandeling kan afronden en tools heeft hoe zelf gezond te blijven. Wanneer Inge niet aan het werk is zet ze zich graag in voor het Schoudernetwerk Kennemerland waar ze mede-oprichter van is, en de Longnetwerken rondom het NWZ en het RKZ. Ook doet ze graag aan sporten, tuinieren, reizen, klussen en lezen.

687A620A-7249-417A-AB92-0CB278029A05.jpeg

Kitty de Boer

Fysiotherapeute Specialist Dry Needling & 

Ouderenzorg

Kitty is in 1990 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie “Jan van Essen” in Amsterdam en heeft veel ervaring met Dry Needling. Haar drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit het willen begeleiden van mensen naar hun herstel, waardoor ze letterlijk en figuurlijk beter in hun vel gaan zitten. En dat geeft Kitty nog iedere dag energie. In haar vrije tijd doet ze aan spinning, wandelen en zit ze graag op een terras.

FB3B2CA4-CF66-45B5-8B10-6722563CA61A.jpeg

Manuela Burki

Fysiotherapeute Specialist Handen, Long & COVID

Manuela heeft Fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft ook een jaar in het buitenland gewerkt. Tevens heeft ze een aerobics en pilates diploma behaald. Het werken met mensen geeft haar energie, ze geniet er dan ook erg van om samen te werken naar herstel. Als ze niet aan het werk is doet ze graag aan zumba en ze houdt ervan om te tekenen.

2A75F8F9-8120-498F-96F5-D0DD63ADCC8B.jpeg

Kelly de Heer 

Fysiotherapeute Specialist Dry Needling

Kelly heeft Fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en daarvoor heeft zij het CIOS gedaan waarbij zij het diploma voor tennisleraar en fitnesstrainer heeft behaald. Voordat ze bij Reva Centre werkte is Kelly vier jaar manager geweest van een groot tennis- en fitnesscentrum waar ze veel geleerd heeft. Zij vindt het werk dankbaar, omdat ze iemand van zijn of haar pijnklachten af kan helpen en de gestelde doelen kan behalen. Vooral als ze er al heel lang mee lopen en zij hen verder kan helpen in hun herstelproces. Kelly heeft zich gespecialiseerd in rug en nekproblematiek en zij zit ook in het orthopedie netwerk dat zich richt op totale heupprotheses, totale knieprotheses en voorste kruisband reconstructies. Daarnaast heeft zij de opleiding Dry Needling behaald en voert zij dit met veel plezier uit. Kelly ziet Dry Needling als een echte aanvulling bij al onze andere behandelmogelijkheden. Zij krijgt energie van sporten zoals handbal en tennissen en dat doet ze ze met veel plezier en passie.

C1E4FF42-B371-4B43-8B44-BD936A2C8431.jpeg

Astrid de Wolde

Kinderfysiotherapeute

Astrid is sinds 1995 fysiotherapeut en sinds 2001 een geregistreerd kinderfysiotherapeut. Zij heeft in verschillende praktijken in heel Nederland gewerkt en daardoor veel ervaring opgedaan met veel verschillende aandoeningen. Ze werkt graag met kinderen omdat ze graag wil dat kinderen plezier beleven aan bewegen. Binnen de kinderfysiotherapie behandelt zij alle doelgroepen. In de loop der tijd heeft zij extra expertise opgedaan gericht op kinderen van 0-2 jaar, voorkeurshoudingen bij zuigelingen, ontwikkelingsproblemen en schrijfproblemen. In haar vrije tijd geniet ze van haar katten, watersporten en tuinieren.

FD7EAC65-3E68-432B-BC25-6F1D50D30016 3.jpg

Pim Blom

Fysiotherapeut Specialist Dry Needling

Pim is sinds juni 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. In oktober 2019 is hij begonnen bij ons als waarnemer en nu werkt hij bij ons als vaste kracht op de locatie Heemskerk (Broekpolder). Binnenkort zal hij starten met de cursus Dry Needling. Zowel binnen als buiten het werkveld heeft sporten zijn interesse. In zijn vrije tijd is hij dan ook vaak te vinden bij crossfit.

Erwin 4.jpg

Erwin Rodenhuis

Fysiotherapeut Specialist Oedeem 

De afgelopen 7 jaar heeft Erwin gewerkt als klinisch fysiotherapeut. Daarnaast draaide hij ook de verschillende long, oncologie en medisch fitness groepen en zag hij poliklinische patiënten. In 2017 heeft de opleiding tot oedeem fysiotherapeut afgerond. Hij vindt dit een mooie aanvulling op zijn werk als fysiotherapeut, omdat deze behandeling zoveel verschil maakt voor patiënten en er direct verlichting is van de klachten. 

CD7561C4-D75F-4A4D-9A60-9620B4E8B292.jpeg

Sanne van den Broek

Leefstijl Coach

Sanne is geregistreerd Leefstijlcoach en organiseert het programma: CooL (Coaching op Leefstijl) en individuele leefstijlcoaching bij Reva. Dit doet zij naast haar werk als personeelsadviseur bij een zorginstelling waar zij zich inzet voor vitaliteit en gezondheid van medewerkers. Haar passie voor coaching en een gezonde leefstijl kan zij in haar werk goed combineren. Met haar enthousiasme inspireert en motiveert zij mensen om met hun leefstijl aan de slag te gaan. Sanne woont in Bakkum vlakbij de duinen, het bos en het strand met haar vriend en drie meiden. Ze vindt het heerlijk om actief bezig te zijn, ze houdt van gezelligheid met familie en vrienden en maakt graag mooie reizen met haar gezin.

B245701B-0F53-4B70-B540-1B6623515D74.jpeg

Inge Bruijns-Kemeling

Ergotherapeut Specialist Chronische Pijn

Sinds 2020 versterkt Inge ons team als eerstelijns ergotherapeut en teamleider Duurzame Inzetbaarheid (DI). Inge heeft ergotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij heeft de afgelopen jaren met veel enthousiasme en plezier gewerkt als ergotherapeut en casemanager in de (chronische pijn) revalidatie binnen verschillende revalidatiecentra. Haar kennis en ervaring ligt met name in de psychosomatiek en is  gewend om interdisciplinair te werken vanuit het bio-psychosociaal model. Mensen opnieuw in hun kracht zetten, het onbewuste bewust te maken en het (weer) mogelijk maken van betekenisvol handelen geeft haar enorme voldoening. 

709930E9-1279-4B2A-A6CF-4C4431893D31.jpeg

Melissa Plat

Oefentherapeut Specialist Bekken

In 2018 is Melissa afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Na bijna 3 jaar als zelfstandige te hebben gewerkt (in sportcentrum JSC toptraining in Volendam) is zij toe aan een nieuwe uitdaging, werken in een team. Haar beroep is ook echt haar passie. Naast haar studie heeft zij o.a. de cursussen: Pijn tijdens en na de zwangerschap, cursus SI klachten, Valpreventie en Fysiotape gevolgd. Haar interesses liggen dan ook bij bekkenpijn en revalidatie. Haar doel is om in de toekomst gespecialiseerd bekkenoefentherapeut te worden en zich te specialiseren op het gebied van revalidatie. Naast haar werk vindt zij het belangrijk om zelf in beweging te blijven en sport minimaal 3 maal per week.

Geen foto - vrouw.png

Sonja Bosch-Evers

Oefentherapeute

Vanaf maart 2022 ben ik als oefentherapeut werkzaam bij Reva Centre op de locaties Heiloo en Heemskerk Kerkweg. Ik ben sinds 1997 oefentherapeut Cesar en de laatste jaren vooral werkzaam als  slaapoefentherapeut. Sinds 1998 werk ik in mijn eigen praktijk in Amsterdam-Oost en door de samenwerking met revalidatieartsen en neurologen in  Amsterdam heb ik veel ervaring in het begeleiden van patiënten met chronische pijn, chronische ziekten, diverse neurologische klachten en slaapproblemen. Ik vind het fijn om mensen anders te leren omgaan met chronische pijn, beperkingen en/of slaapproblemen, zodat ze weer grip krijgen op hun leven en weer kunnen meedoen in de maatschappij. Het mogen begeleiden van het proces van bewustwording en het maken van een behandelplan op maat, samen met de patiënt, is elke keer weer een uitdaging waar ik heel veel plezier in heb. 

 

Naast mijn werk als oefentherapeut ben ik graag op pad met mijn man en 2 zoontjes in het kader van "pluk de dag" en hou ik van edelsmeden, wandelen en schrijven.