Arbeidsrevalidatie bij Reva Centre

 

Weer volledig aan het werk?

Tijdens reguliere fysiotherapie richten wij ons met name op de stoornis of klachten waardoor er beperkingen en pijnklachten worden ervaren. Bij Arbeidsrevalidatie ligt de focus echter op het verbeteren van de functionele belastbaarheid waardoor het werkvermogen wordt verhoogd. Tijdens de trajecten is specifiek aandacht voor de belastende kenmerken van het werk. Er wordt functioneel en doelgericht getraind zodat het (eigen) werk weer goed uitgevoerd kan worden.

Er kan worden gestart met een Arbeidsbelastbaarheid onderzoek om de functionele belastbaarheid in kaart te brengen. Voor het Arbeidsbelastbaarheidsonderzoek is geen wachtlijst. Binnen 24 uur na de aanmelding vindt de afspraak plaats. Klik hier voor het Aanmeldformulier Arbeidsbelastbaarheidsonderzoek.

Ons vernieuwde Reva Centre Moduleboek Arbeidsrevalidatie is met zorg samengesteld om u volledig te informeren over onze dienstverlening, werkwijze, doorlooptijden en communicatiemomenten. Wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening, werkwijze of organisatie, dan beantwoorden wij deze uiteraard graag. Dat kan telefonisch en desgewenst komen wij bij u langs voor een persoonlijk gesprek.