Edwin Glerum

Edwin heeft Fysiotherapie gestudeerd in Amsterdam vervolgens Manuele Therapie aan de Stichting Opleiding  Manuele Therapie. Tevens het diploma ontvangen van de International Federation Of Manual Therapists (IFOMT). Daarnaast heeft hij sportfysiotherapie gestudeerd en een Master in de Fysiotherapie behaald aan de Universiteit van Leuven. Zijn werkervaring is breed te noemen door zijn ervaring in het Militaire Hospitaal op de afdeling Orthopedie, in het revalidatiecentrum Heliomare en bij diverse particuliere praktijken. Ook is Edwin 4 jaar voorzitter geweest van de vereniging voor pluspraktijken FysioTopics om zo kwalitatief hoogwaardige Fysiotherapie een beter gezicht te geven. Zijn drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit de wens mensen die zorg te bieden, die bewezen effectief is en vernieuwend. Hij houdt van aanpakken en direct resultaat. Zijn dagelijkse motivatie haalt hij uit het verbeteren van zowel patiënten als collega’s.

In zijn vrije tijd doet hij graag aan reizen, hardlopen, golfen en ondernemen.

 

 


Inge Rijken

Inge is in 1989 afgestudeerd aan de toenmalige “Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan”. Daarna heeft ze anderhalf jaar in een ziekenhuis in Engeland gewerkt (Lincoln county Hospital). Haar passie is patiënten met schouderklachten onderzoeken en behandelen. Zij vervult hierin een regionale functie en werkt nauw samen met de schouderorthopeed. Daarnaast houdt ze zich graag bezig met COPD patiënten, ouderenzorg, arbeidsrevalidatie en het begeleiden van mensen naar herstel en gezond gedrag. Haar drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit het voldane gevoel wanneer een patiënt weer tevreden en gezond zijn/haar behandeling kan afronden en tools heeft hoe zelf gezond te blijven.

Wanneer Inge niet aan het werk is zet ze zichzelf in voor het Schoudernetwerk Kennemerland in een bestuursfunctie. Ook doet ze graag aan sporten, tuinieren, reizen, klussen en lezen.

 

 

 


Toos Tromp

Toos heeft Fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en gewerkt voor het revalidatiecentrum Medinello. Ze heeft zich verder gespecialiseerd in Oncologie en Oedeem, Origene training, orthopedische problematiek (trauma) en spanningsproblematiek zoals onder andere het niet meer kunnen ontspannen en hyperventilatie. Toos wordt enthousiast als iemand door haar tips, adviezen en/of behandeling minder klachten heeft en beter kan functioneren. De diversiteit van klachten en mensen die bij haar komen, zorgen ervoor dat elke dag anders is.

Wanneer Toos niet aan het werk is gaat ze graag wandelen met haar hond en een mooie motortocht maken.

 

 

 

 


Kitty de Boer

Kitty is in 1990 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie “Jan van Essen” in Amsterdam en heeft veel ervaring met Dry Needling. Haar drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit het willen begeleiden van mensen naar hun herstel, waardoor ze letterlijk en figuurlijk beter in hun vel gaan zitten. En dat geeft Kitty nog iedere dag energie.

In haar vrije tijd doet ze aan spinning, wandelen en zit ze graag op een terras.

 

 

 

 


Martijn Boots

Martijn heeft Fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is nu bezig met de afrondende fase van zijn opleiding tot Master Sportfysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Naast zijn activiteiten in de praktijk is hij onder andere fysiotherapeut bij ADO 20. Vanuit zijn eigen ervaringen met blessureleed en fysiotherapeutische begeleiding is Martijn het belang van ‘het zorgen voor je lichaam’ gaan inzien. Dit wil hij graag overbrengen op de mensen die bij hem onder behandeling komen, zodat een herhaling van de klachten voorkomen kan worden. Daarnaast ligt zijn interesse in het zoeken naar de meest effectieve behandelmethode voor bepaalde aandoeningen en hierin de samenwerking te zoeken met andere zorgverleners.

In zijn vrije tijd doet Martijn graag aan mountainbiken.

 

 

 


Manuela Burki

Manuela heeft Fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft ook een jaar in het buitenland gewerkt. Tevens heeft ze een aerobics en pilates diploma behaald. Het werken met mensen geeft haar energie, ze geniet er dan ook erg van om samen te werken naar herstel.

Als ze niet aan het werk is doet ze graag aan zumba en ze houdt ervan om te tekenen.

 

 

 

 

 


Daan Dekker

Daan heeft Fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft veel ervaring in de 1e lijn (particuliere fysiotherapie praktijken), maar ook in de revalidatie setting. Hij geniet ervan om mensen te coachen in bewegen en doet dit vaak binnen directe kring familie/vrienden. De grote variatie aan mensen en klachtenbeelden maken de dag afwisselend en dit houdt het spannend. Tevens vindt Daan het een grote uitdaging om mensen aan het bewegen te krijgen en vooral ook plezier te krijgen in bewegen.

In zijn vrije tijd doet hij graag aan fitness, hardlopen en wielrennen.

 

 

 

 


Ruben Herssevoort

Ruben is fysio- en manueeltherapeut, tevens specialist op het gebied van sportgerelateerde klachten/revalidatietraining. Hij is in het verleden werkzaam geweest als fysiotherapeut bij AZ Alkmaar jeugdteams en is momenteel werkzaam als fysiotherapeut bij het KNVB jeugdteam. De variatie binnen het beroep als fysiotherapeut is voor hem een onuitputtelijke bron van energie. Samen met de patiënt naar de individuele doelstellingen toewerken vindt hij erg leuk! Het is een dankbaar beroep.

 

 

 

 

 


Milou van Riet

Milou heeft Fysiotherapie gestudeerd en heeft haar diploma behaald in 2012. Vervolgens heeft zij zich gespecialiseerd in allround handtherapie. Ze heeft ervaring als fitness instructeur en daarnaast is ze ook nog een jaar verzorgster geweest bij een voetbalteam. Haar drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit haar wil om samen met mensen te werken en hen te motiveren om zelf een aandeel te hebben in het ‘beter worden’ en samen met haar cliënten de (lichamelijke) klachten op te lossen.

In haar vrije tijd doet ze graag aan fitness,  zwemmen, tekenen. Tevens heeft ze twee verzorgpaarden.

 

 

 

 


Sebas de Lange

Sebas heeft zijn opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam in 2011 afgerond en is onder andere instructeur en personal trainer in een grote sportschool. Zijn drijfveer om fysiotherapie te beoefenen is het bereiken van een optimaal zelfbewustzijn bij iedere cliënt met wie hij werkt. In zijn optiek is dat dé manier om gezamenlijk de persoonlijke doelen van de cliënt te bereiken. Zijn interesse gaat verder dan alleen de fysieke stoornissen, hij streeft ernaar duidelijkheid te krijgen omtrent het gedrag van de cliënt. Het opbouwen van een vertrouwensband en het werken in een informele werksfeer geeft hem dagelijks de drive om dit beroep te blijven uitoefenen. Hij heeft zich gespecialiseerd in arbeidsrevalidatie, functioneel trainen met ouderen, sportteam, kinesiotaping, Dry Needling, (stage coördinator) en orthopedische revalidatie.

Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan muziek maken, sporten en uitgaan.

 

 


Kelly de Heer

Kelly heeft Fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en daarvoor heeft zij het CIOS gedaan waarbij zij het diploma voor tennisleraar en fitnesstrainer heeft behaald. Voordat ze bij Reva Centre werkte is Kelly vier jaar manager geweest van een groot tennis- en fitnesscentrum waar ze veel geleerd heeft. Zij vindt het dankbaar omdat ze iemand van zijn of haar pijnklachten af kan helpen en de gestelde doelen kan behalen. Vooral als ze er al heel lang mee lopen en zij hen verder kan helpen in hun herstelproces. Kelly heeft zich gespecialiseerd in rug en nekproblematiek en zij zit ook in het orthopedie netwerk dat zich richt op totale heupprotheses, totale knieprotheses en voorste kruisband reconstructies.

Zij krijgt energie van sporten zoals handbal en tennissen en dat doet ze ze met veel plezier en passie.

 

 

 

 


Susanne Dreijer

Susanne heeft Ergotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam , en in 2014 heeft zij haar diploma behaald. Als ergotherapeut kijkt Susanne naar de mogelijkheden in plaats van naar de beperkingen. Het geeft haar een goed gevoel om echt iets te kunnen betekenen voor de cliënten. De dankbaarheid wanneer cliënten weer zelfstandig hun dagelijkse activiteiten kunnen uitvoeren geeft haar echt een boost. Elke cliënt is anders, het probleem en de oplossing is anders, waardoor elke dag verschillend is. Zij heeft zich gespecialiseerd in handtherapie en kan ook spalken op maat maken.

Susanne is sportief, zij doet aan fitness en daarnaast houdt zij van koken, lezen en reizen.

 

 

 


Maarten Blankendaal

Maarten heeft de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Zijn laatste externe fysiotherapeutische leerpraktijk heeft hij bij het Revalidatiecentrum Heliomare in de polikliniek gelopen, dat is gespecialiseerd is in de behandeling van patiënten met langdurige pijn. Maarten is gespecialiseerd in schouderproblematiek en is gestart met de opleiding Manuele Therapie. Zijn affiniteit voor fysiotherapie komt voort uit de sporten die hij beoefent en het gezamenlijk oplossen van de lichamelijke klachten. Het is een uitdaging om het kernprobleem van de klachten vast te stellen en gezamenlijk de persoonlijke doelen binnen de revalidatie te bereiken.

In zijn vrije tijd doet hij graag aan veldvoetbal en zaalvoetbal.

 

 


Stephanie Scholte

Stephanie is fysiotherapeut en Manueel therapeut. In het verleden is zij werkzaam geweest in meerdere particuliere praktijken. Ze vindt het erg leuk om sportgerelateerde klachten te behandelen. Stephanie ziet het als een uitdaging om samen met nieuwe patiënten de gewenste doelstellingen te behalen.

Zij is sportief en voetbalt van jongs af aan. Ook doet ze graag aan fitness en crossfit.

 

 

 

 

 


Kimberly Mijnen

Kimberly is fysiotherapeut en manueeltherapeut in opleiding. Het mooie aan het werk als fysiotherapeut vindt Kimberly de grote variëteit aan klachten die je elke dag weer ziet en het proces van coaching en behandeling van de patiënt, van beperkingen in het ADL tot het pijnvrij verlaten van de praktijk.

In haar vrije tijd doet zij graag aan wedstrijdzwemmen, cross fit en stijldansen.

 

 

 

 


Paulien Weller

Paulien is in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam en in 2013 heeft zij haar Master Manueel Therapeut behaald. Sporten en de reactie op het menselijk lichaam heeft haar altijd al geboeid. Daarom combineert zij haar interesse voor sport erg graag met het werk als fysiotherapeut.

Paulien is zelf ook sportief en het liefst doet zij aan crossfit. Daarnaast is graag met haar gezin op pad of drinkt zij een drankje met vrienden.

 

 

 

 

 


Astrid de Wolde

Astrid is sinds 1995 fysiotherapeut en sinds 2001 een geregistreerd kinderfysiotherapeut. Zij heeft in verschillende praktijken in heel Nederland gewerkt en daardoor veel ervaring opgedaan met veel verschillende aandoeningen. Ze werkt graag met kinderen omdat ze graag wil dat kinderen plezier beleven aan bewegen. Binnen de kinderfysiotherapie behandelt zij alle doelgroepen. In de loop der tijd heeft zij extra expertise opgedaan gericht op kinderen van 0-2 jaar, voorkeurshoudingen bij zuigelingen, ontwikkelingsproblemen en schrijfproblemen.

In haar vrije tijd geniet ze van haar katten, watersporten en tuinieren.

 

 


Felix van Balgooi

Felix heeft zijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Hij heeft middels zijn stages veel ervaring in de 1ste lijns praktijk, daarnaast heeft hij vier jaar als verzorger/fysiotherapeut gewerkt bij voetbalclub ADO’20 en doet hij dat nu bij Vitesse’22. Zijn drijfveer om fysiotherapie te beoefenen is om voor iedereen te zorgen dat ze het optimale uit hun herstel halen, waarbij hij veel aandacht besteedt aan het gedrag en het omgaan met de klachten. Hij probeert dit te bereiken op basis van een vertrouwensband door verder te kijken dan alleen naar de fysieke problemen en door ook het mentale aspect erbij te betrekken.

In zijn vrije tijd doet hij aan tennis en fitness en houdt hij ervan om tijd door te brengen met zijn vrienden.

 


Dave Heijblok

Dave heeft fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is in Maart 2018 afgestudeerd. Zijn eerste aanraking met het vak fysiotherapie is ontstaan door zijn passie voor sport, met name voor handbal. Het regelmatig in aanraking komen met sportblessures motiveert hem om patiënten te helpen van hun klachten af te komen en hen te helpen om hun doel te bereiken. Of dit nou sport gerelateerd is of niet. Naast fysiotherapeut is hij ook coördinator van de preventieve trainingen, met als doel iedereen de vrijheid geven om naar eigen kunnen en niveau te presteren. Er is niets mooiers dan het helpen en begeleiden van mensen bij het bereiken van hun doel.

In zijn vrije tijd sport Dave graag. Hij gaat graag op stap met vrienden en hij houdt van reizen.

 


Amber Valkering

Amber studeert momenteel Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en zal hieraan afstuderen in juli 2019. Daarnaast geeft zij bij Reva Centre de Preventieve trainingen. Tevens is zij een half jaar sportverzorger geweest bij een voetbalteam. Het leuke aan het geven van de preventieve trainingen vindt ze om mensen te motiveren actief bezig te zijn en samen met de cliënten aan hun doelstellingen te werken!

In haar vrije tijd houdt ze van hockeyen en zingen en brengt ze graag tijd door met vrienden.

 

 

 


JesperJesper Vrugt

Jesper studeert momenteel fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en zal in juli 2018 afstuderen. Hij is een van onze enthousiaste trainers bij de Preventieve trainingen. Jesper heeft stage gelopen in een ziekenhuis en bij Reva Centre. Hierdoor heeft hij een brede kijk gekregen op beperkingen en behandelmogelijkheden. Met sport heeft hij veel affiniteit en, mede daarom, een jaar als verzorger/fysiotherapeut bij AZ Alkmaar gewerkt. Hij vindt het belangrijk dat mensen in beweging blijven omdat daarmee veel klachten worden voorkomen!

In zijn vrije tijd hockeyt en tennist hij en hij heeft een passie voor wintersport, zowel voor skiën als snowboarden.