Edwin Glerum

Edwin heeft Fysiotherapie gestudeerd in Amsterdam vervolgens Manuele Therapie aan de Stichting Opleiding  Manuele Therapie. Tevens het diploma ontvangen van de International Federation Of Manual Therapists (IFOMT). Daarnaast heeft hij sportfysiotherapie gestudeerd en een Master in de Fysiotherapie behaald aan de Universiteit van Leuven. Zijn werkervaring is breed te noemen door zijn ervaring in het Militaire Hospitaal op de afdeling Orthopedie, in het revalidatiecentrum Heliomare en bij diverse particuliere praktijken. Ook is Edwin 4 jaar voorzitter geweest van de vereniging voor pluspraktijken FysioTopics om zo kwalitatief hoogwaardige Fysiotherapie een beter gezicht te geven. Zijn drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit de wens mensen die zorg te bieden, die bewezen effectief is en vernieuwend. Hij houdt van aanpakken en direct resultaat. Zijn dagelijkse motivatie haalt hij uit het verbeteren van zowel patiënten als collega’s.

In zijn vrije tijd doet hij graag aan reizen, hardlopen, golfen en ondernemen.

 


Inge Rijken

Inge is in 1989 afgestudeerd aan de toenmalige “Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan”. Daarna heeft ze anderhalf jaar in een ziekenhuis in Engeland gewerkt (Lincoln county Hospital). Haar passie is patiënten met schouderklachten onderzoeken en behandelen. Zij vervult hierin een regionale functie en werkt nauw samen met de schouderorthopeed. Daarnaast houdt ze zich graag bezig met COPD patiënten, ouderenzorg, arbeidsrevalidatie en het begeleiden van mensen naar herstel en gezond gedrag. Haar drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit het voldane gevoel wanneer een patiënt weer tevreden en gezond zijn/haar behandeling kan afronden en tools heeft hoe zelf gezond te blijven.

Wanneer Inge niet aan het werk is zet ze zichzelf in voor het Schoudernetwerk Kennemerland in een bestuursfunctie. Ook doet ze graag aan sporten, tuinieren, reizen, klussen en lezen.

 


Toos Tromp

Toos heeft Fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en gewerkt voor het revalidatiecentrum Medinello. Ze heeft zich verder gespecialiseerd in Oncologie en Oedeem, Origene training, orthopedische problematiek (trauma) en spanningsproblematiek zoals onder andere het niet meer kunnen ontspannen en hyperventilatie. Toos wordt enthousiast als iemand door haar tips, adviezen en/of behandeling minder klachten heeft en beter kan functioneren. De diversiteit van klachten en mensen die bij haar komen, zorgen ervoor dat elke dag anders is.

Wanneer Toos niet aan het werk is gaat ze graag wandelen met haar hond en een mooie motortocht maken.

 


Kitty de Boer

Kitty is in 1990 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie “Jan van Essen” in Amsterdam en heeft veel ervaring met Dry Needling. Haar drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit het willen begeleiden van mensen naar hun herstel, waardoor ze letterlijk en figuurlijk beter in hun vel gaan zitten. En dat geeft Kitty nog iedere dag energie.

In haar vrije tijd doet ze aan spinning, wandelen en zit ze graag op een terras.

 

 

 

 


Martijn Boots

Martijn heeft Fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is nu bezig met de afrondende fase van zijn opleiding tot Master Sportfysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Naast zijn activiteiten in de praktijk is hij onder andere fysiotherapeut bij ADO 20. Vanuit zijn eigen ervaringen met blessureleed en fysiotherapeutische begeleiding is Martijn het belang van ‘het zorgen voor je lichaam’ gaan inzien. Dit wil hij graag overbrengen op de mensen die bij hem onder behandeling komen, zodat een herhaling van de klachten voorkomen kan worden. Daarnaast ligt zijn interesse in het zoeken naar de meest effectieve behandelmethode voor bepaalde aandoeningen en hierin de samenwerking te zoeken met andere zorgverleners.

In zijn vrije tijd doet Martijn graag aan mountainbiken.

 

 


Manuela Burki

Manuela heeft Fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft ook een jaar in het buitenland gewerkt. Tevens heeft ze een aerobics en pilates diploma behaald. Het werken met mensen geeft haar energie, ze geniet er dan ook erg van om samen te werken naar herstel.

Als ze niet aan het werk is doet ze graag aan zumba en ze houdt ervan om te tekenen.

 

 

 


Ruben Herssevoort

Ruben is fysio- en manueeltherapeut, tevens specialist op het gebied van sportgerelateerde klachten/revalidatietraining. Hij is in het verleden werkzaam geweest als fysiotherapeut bij AZ Alkmaar jeugdteams en is momenteel werkzaam als fysiotherapeut bij het KNVB jeugdteam. De variatie binnen het beroep als fysiotherapeut is voor hem een onuitputtelijke bron van energie. Samen met de patiënt naar de individuele doelstellingen toewerken vindt hij erg leuk! Het is een dankbaar beroep.

 

 

 

 


Milou van Riet

Milou heeft Fysiotherapie gestudeerd en heeft haar diploma behaald in 2012. Vervolgens heeft zij zich gespecialiseerd in allround handtherapie. Ze heeft ervaring als fitness instructeur en daarnaast is ze ook nog een jaar verzorgster geweest bij een voetbalteam. Haar drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit haar wil om samen met mensen te werken en hen te motiveren om zelf een aandeel te hebben in het ‘beter worden’ en samen met haar cliënten de (lichamelijke) klachten op te lossen.

In haar vrije tijd doet ze graag aan fitness,  zwemmen, tekenen. Tevens heeft ze twee verzorgpaarden.

 

 


Kelly de Heer

Kelly heeft Fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en daarvoor heeft zij het CIOS gedaan waarbij zij het diploma voor tennisleraar en fitnesstrainer heeft behaald. Voordat ze bij Reva Centre werkte is Kelly vier jaar manager geweest van een groot tennis- en fitnesscentrum waar ze veel geleerd heeft. Zij vindt het dankbaar omdat ze iemand van zijn of haar pijnklachten af kan helpen en de gestelde doelen kan behalen. Vooral als ze er al heel lang mee lopen en zij hen verder kan helpen in hun herstelproces. Kelly heeft zich gespecialiseerd in rug en nekproblematiek en zij zit ook in het orthopedie netwerk dat zich richt op totale heupprotheses, totale knieprotheses en voorste kruisband reconstructies.

Zij krijgt energie van sporten zoals handbal en tennissen en dat doet ze ze met veel plezier en passie.

 


Susanne Dreijer

Susanne heeft Ergotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam , en in 2014 heeft zij haar diploma behaald. Als ergotherapeut kijkt Susanne naar de mogelijkheden in plaats van naar de beperkingen. Het geeft haar een goed gevoel om echt iets te kunnen betekenen voor de cliënten. De dankbaarheid wanneer cliënten weer zelfstandig hun dagelijkse activiteiten kunnen uitvoeren geeft haar echt een boost. Elke cliënt is anders, het probleem en de oplossing is anders, waardoor elke dag verschillend is. Zij heeft zich gespecialiseerd in handtherapie en kan ook spalken op maat maken.

Susanne is sportief, zij doet aan fitness en daarnaast houdt zij van koken, lezen en reizen.

 


Maarten Blankendaal

Maarten heeft de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Zijn laatste externe fysiotherapeutische leerpraktijk heeft hij bij het Revalidatiecentrum Heliomare in de polikliniek gelopen, dat is gespecialiseerd is in de behandeling van patiënten met langdurige pijn. Maarten is gespecialiseerd in schouderproblematiek en is gestart met de opleiding Manuele Therapie. Zijn affiniteit voor fysiotherapie komt voort uit de sporten die hij beoefent en het gezamenlijk oplossen van de lichamelijke klachten. Het is een uitdaging om het kernprobleem van de klachten vast te stellen en gezamenlijk de persoonlijke doelen binnen de revalidatie te bereiken.

In zijn vrije tijd doet hij graag aan veldvoetbal en zaalvoetbal.

 


Astrid de Wolde

Astrid is sinds 1995 fysiotherapeut en sinds 2001 een geregistreerd kinderfysiotherapeut. Zij heeft in verschillende praktijken in heel Nederland gewerkt en daardoor veel ervaring opgedaan met veel verschillende aandoeningen. Ze werkt graag met kinderen omdat ze graag wil dat kinderen plezier beleven aan bewegen. Binnen de kinderfysiotherapie behandelt zij alle doelgroepen. In de loop der tijd heeft zij extra expertise opgedaan gericht op kinderen van 0-2 jaar, voorkeurshoudingen bij zuigelingen, ontwikkelingsproblemen en schrijfproblemen.

In haar vrije tijd geniet ze van haar katten, watersporten en tuinieren.

 


Felix van Balgooi

Felix heeft zijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Hij heeft middels zijn stages veel ervaring in de 1ste lijns praktijk, daarnaast heeft hij vier jaar als verzorger/fysiotherapeut gewerkt bij voetbalclub ADO’20 en doet hij dat nu bij Vitesse’22. Zijn drijfveer om fysiotherapie te beoefenen is om voor iedereen te zorgen dat ze het optimale uit hun herstel halen, waarbij hij veel aandacht besteedt aan het gedrag en het omgaan met de klachten. Hij probeert dit te bereiken op basis van een vertrouwensband door verder te kijken dan alleen naar de fysieke problemen en door ook het mentale aspect erbij te betrekken.

In zijn vrije tijd doet hij aan tennis en fitness en houdt hij ervan om tijd door te brengen met zijn vrienden.

 


 

Astrid Beentjes

Astrid is werkzaam als front office medewerkster op de hoofdvestiging in Heemskerk (Gezondheidscentrum Broekpolder).

Zij is een echte gastvrouw en wil iedereen graag persoonlijk begroeten en helpen wanneer er vragen zijn. Astrid is verantwoordelijk voor de planning en patiëntenzorg.

In haar vrije tijd is zij creatief bezig en blij met haar gezin, familie en vriendinnen waar ze graag mee uit gaat.

 


Ina Hoek

Ina werkt voornamelijk op het secretariaat in de backoffice maar zij is ook te vinden achter de balie op de hoofdvestiging in Heemskerk (Gezondheidscentrum Broekpolder).

Doordat zij al lang verbonden is aan Reva Centre is zij inmiddels bij velen bekend en erg toegankelijk. Ina is verantwoordelijk voor de personeelsadministratie.

Zij houdt erg van de juiste balans tussen werk en privéleven. Naast het werk wandelt ze veel met haar hond en haar vakanties brengt ze het liefst door op de fiets in bergachtige gebieden.

 


Cheryl Jellema

Cheryl is met name werkzaam in de backoffice van het secretariaat maar u kunt haar ook wel eens achter de balie treffen op de hoofdvestiging in Heemskerk (Gezondheidscentrum Broekpolder).

Zij is werkzaam als office manager en verantwoordelijk voor de kwaliteit en communicatie binnen Reva Centre, een echte spin in het web.

Wanneer zij niet aan het werk is gaat zij graag uit met vrienden. Zij houdt erg van reizen naar mooie bestemmingen, dagjes winkelen en fitnessen.