Astrid Beentjes

Astrid is werkzaam als front office medewerkster op de hoofdvestiging in Heemskerk (Gezondheidscentrum Broekpolder).

Zij is een echte gastvrouw en wil iedereen graag persoonlijk begroeten en helpen wanneer er vragen zijn. Astrid is verantwoordelijk voor de planning en patiëntenzorg.

In haar vrije tijd is zij creatief bezig en blij met haar gezin, familie en vriendinnen waar ze graag mee uit gaat.

 

 

 

 

 


Ina Hoek

Ina werkt voornamelijk op het secretariaat in de backoffice maar zij is ook te vinden achter de balie op de hoofdvestiging in Heemskerk (Gezondheidscentrum Broekpolder).

Doordat zij al lang verbonden is aan Reva Centre is zij inmiddels bij velen bekend en erg toegankelijk. Ina is verantwoordelijk voor de personeelsadministratie.

Zij houdt erg van de juiste balans tussen werk en privéleven. Naast het werk wandelt ze veel met haar hond en haar vakanties brengt ze het liefst door op de fiets in bergachtige gebieden.

 

 

 

 

 


Cheryl Jellema

Cheryl is met name werkzaam in de backoffice van het secretariaat maar u kunt haar ook wel eens achter de balie treffen op de hoofdvestiging in Heemskerk (Gezondheidscentrum Broekpolder).

Zij is werkzaam als office manager en verantwoordelijk voor de kwaliteit en communicatie binnen Reva Centre, een echte spin in het web.

Wanneer zij niet aan het werk is gaat zij graag uit met vrienden. Zij houdt erg van reizen naar mooie bestemmingen, dagjes winkelen en fitnessen.

 

 

 

 

 

 


Astrid Pereboom

Astrid is werkzaam op de backoffice van het secretariaat op de hoofdvestiging in Heemskerk (Gezondheidscentrum Broekpolder).

Zij is een echte teamspeler, ze versterkt het team op een hele natuurlijke en positieve manier. Astrid is verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Naast het werk is zij een fanatiek mountainbiker, sport ze graag in de sportschool en is gek op stedentrips met vriendinnen.