Op 1 november 2018 door Reva Centre

Voorste kruisband revalidatie? Veel mensen die een voorste kruisband scheuren weten niet precies hoe ze hiermee moeten omgaan. Wat mag je verwachten tijdens de revalidatie en wat wordt er van je gevraagd?

Een goede voorbereiding voorafgaand aan de ingreep en revalidatie is van groot belang en zorgt voor minder tegenslag op zowel mentaal als fysiek vlak. Onze fysiotherapeuten zijn erg ervaren in voorste kruisband revalidatie en kunnen je voorafgaand aan de ingreep al veel informatie geven over de verschillende fases, het herstelbeloop en het vooruitzicht voor de toekomst.

Fysiotherapeut Martijn licht toe: “Het is een lang en intensief traject waarin kennis en kunde van de therapeut wordt verwacht, maar eveneens wordt er inzet van de cliënt zelf verwacht in de vorm van veel oefenen. Vanuit mijn opleiding als Sportfysiotherapeut, de ervaringen in de praktijk en de samenwerking met orthopeden uit het RKZ kan ik hier goed bij begeleiden”.

Fysiotherapeut Ruben is tevens verbonden aan het het Medisch team van de KNVB: “Het is van groot belang dat er een optimale afstemming en samenwerking bestaat binnen een gespecialiseerd team van orthopeed, sportfysiotherapeut, mental coach en de club. Wij zetten ons in voor een individueel afgestemd revalidatietraject tot aan ‘Return to sports”.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Reva Centre, samenwerken om uw doelstellingen te bereiken!