Over ons

Samenwerken om uw doelstellingen te bereiken!

Reva Centre staat voor oprechte aandacht en de gezamenlijke inspanning om uw doelstellingen te bereiken. Of het nu gaat om weer te kunnen fietsen na een knieoperatie, sporten na een blessure, terugkeer naar het werk na (dreigend) uitval door klachten of het zelfstandig kunnen aankleden, wij zijn er voor u. Reva Centre is dé specialist op het gebied van fysiotherapie in Noord-Holland. Wij hebben vijf modern ingerichte locaties waarbij zeer veel specialisaties aanwezig zijn. Een professioneel centrum om te revalideren van klachten en/of beperkingen zodat u snel weer kunt doen wat voor u belangrijk is!

 

De persoonlijke aanpak

Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle wachtruimte waar u de gelegenheid wordt geboden wat te drinken. Ook treft u hier informatieve folders en diverse tijdschriften aan. Bij uw eerste bezoek aan ons centrum zal uw fysiotherapeut u rondleiden door het centrum en uitleg geven over onze manier van werken. Tijdens de intake kunt u uw klachten, vragen en doelstellingen bespreken: "Waarin bent u nu beperkt en wat wilt u weer graag kunnen doen". 

 

Door de ruime ervaring, hoge kwaliteit en goede onderlinge samenwerking van onze therapeuten bent u bij ons in goede handen. U ontvangt een map die specifiek voor u is samengesteld met relevante informatie en tips over uw klachten en/of beperkingen. Hierin kunt u ook uw doelstellingen noteren waar u de komende tijd samen met uw therapeut aan gaat werken. Tevens treft u een Health Cheque aan waarmee u na afloop van uw behandeling 2 weken gratis kunt trainen in het Reva Training Centre, uw afsprakenkaartje, informatie over ons centrum en uw eventuele huiswerkoefeningen. Na beëindiging van uw behandelingen en/of trainingen binnen ons centrum nemen wij telefonisch contact met u op voor een afsluitend gesprek waarin wij zullen informeren naar uw ervaringen bij ons.

Alles om onze klanten nog beter te begrijpen en daardoor te kunnen blijven ontwikkelen: dat is onze doelstelling. Wat is die van u?