top of page

Wij zijn trots om aan te kondigen dat Reva Centre Fysiotherapie is genomineerd voor de Sterkste Schakel Trofee, dé ondernemingsprijs voor de regio Rijnland en de regio Kennemerland! Reva Centre is door haar cliënten genomineerd, omdat zij uitblinkt in service en klantgerichtheid.


Bij Reva Centre draait alles om het stimuleren van zelfredzaamheid. Als fysiotherapeuten zijn zij meer dan alleen behandelaars; ze zijn raadgevers die cliënten helpen hun lichaam beter te begrijpen en er optimaal mee om te gaan. Of het nu gaat om herstel na een ongeluk of om een blessure in het dagelijks leven. De behandelaars van Reva Centre behandelen en oefenen met hun klanten om een minder functionerend lichaam te helpen herstellen en beter te gebruiken. Zo komt men weer letterlijk op eigen benen te staan om zelfstandig door een verbeterde situatie verder te kunnen gaan.


De nominatie voor de Sterkste Schakel Trofee is een erkenning van hun toewijding aan klantgerichtheid en hun bijdrage aan de gezondheid en het welzijn van hun cliënten. Door ons te blijven verbeteren gaan we samen voor de winst!Comments


bottom of page