top of page

MijnZorgApp

Nooit meer een afspraak vergeten met uw digitale afsprakenkaart

U ontvangt 1 dag voor de gemaakte afspraak een reminder. Als u de app heeft gedownload krijgt u deze als pushbericht in de app. Mocht u de app niet gedownload hebben, dan ontvangt u een e-mail.

 

De MijnZorgApp betreft een extra service. Hierop kan geen aanspraak gemaakt worden. U blijft zelf verantwoordelijk voor het maken, noteren en nakomen van uw afspraak.

Een afzegging dient ten minste 24 uur voor de afgesproken behandeling te worden doorgegeven. Indien niet tijdig afgezegd, behoudt Reva Centre zich het recht voor om 75% van het tarief van de voorgenomen behandeling bij u in rekening te brengen.

 

Hoe download u de MijnZorgApp op uw telefoon?
Als uw mobiele telefoonnummer bij ons bekend is, ontvangt u automatisch een SMS met een persoonlijk wachtwoord en de link om de app te downloaden. Deze SMS toont een link naar de verschillende online appwinkels, waar de app te downloaden is. Er is een iPhone en Android (Samsung, HTC) versie. Voor de andere toestellen is er een eenvoudige mobiele site versie.

De eerste keer dat u de app gebruikt, voert u eenmalig het wachtwoord en een persoonsgegevens in. U wordt dan gevraagd een vier-cijferige pincode aan te maken. Met deze pincode hebt u voortaan toegang tot de MijnZorgApp. 

 

Veelgestelde vragen

images_edited.jpg
bottom of page