top of page

GCB 10-rittenkaart

Een 10-rittenkaart met gevarieerd sportaanbod voor jong en oud! 

Gezondheidscentrum Broekpolder is gestart met het aanbieden van een 10-rittenkaart. Deze rittenkaart is ontwikkeld met Gezond-Leven, Gym met Kim, Loeka Dance eXp en Oefentherapie Mensendieck Broekpolder. Met aanschaf van de 10-rittenkaart kun je deelnemen aan de verschillende lessen bij de verschillende aanbieders. Je kunt zelf kiezen wanneer en aan welke lessen je deel wil nemen. De lessen die je volgt kunnen afwisselend bij alle aanbieders zijn of 10 keer bij dezelfde aanbieder. De keuze is geheel aan jou!

D5EB01A8-5D2A-41D2-8B5B-F29D9BBE7D2D.jpeg

Lessen die worden aangeboden zijn: SamenFit, Pump met Kim, Jazzdance, Pilates en nog veel meer! Zo kun je bij Gezond-Leven aan alle lessen deelnemen die in de Broekpolder plaats vinden, met uitzondering van de Yogalessen en Zit(dans)-je-fit. Wil je meer informatie met betrekking tot het aanbod van de lessen, neem dan een kijkje op de websites van de aanbieders (gelinkt onder aan de pagina). Voor het actuele rooster kun je kijken op de website www.gcbroekpolder.nl/agenda.

 

Wil jij ook deelnemen aan deze leuke lessen? De 10-rittenkaart is aan te schaffen bij de balie van Gezond Leven (Reva Centre) in het gezondheidscentrum en kost € 99,95. Vanaf het moment van aankoop is deze drie maanden geldig. Het Gezondheidscentrum Broekpolder is gevestigd op de Steenhouwerskwartier 29, 1967 KD in Heemskerk.

Zodra u de kaart heeft kan het inschrijven voor lessen beginnen! Er is een beperkt aantal plaatsen per les . 

bottom of page