top of page

Locaties

Broekpolder

Gezond-Leven in Heemskerk (Gezondheidscentrum Broekpolder) is gevestigd in een multidisciplinair gezondheidscentrum waarbij de trainers een nauwe samenwerking hebben met fysiotherapie, oefentherapie, mensendieck en psychologie. Er zitten tevens 5 huisartsen in het gebouw, waardoor er korte lijnen zijn voor doorverwijzingen. Het is een mooie, moderne en kleurrijke praktijk waar gezelligheid en aanspraak op de gang opvallend is. Wij maken hier gebruik van twee zalen, een grote en een kleinere. Naast het Gezondheidscentrum bevindt zich het park Vlaskamp waar ook veel buiten wordt getraind!

Adres


Gezondheidscentrum Broekpolder
Steenhouwerskwartier 29b
1967 KD Heemskerk

Heemskerk

Gezond-Leven Heemskerk (Kerkweg) bevindt zich binnen Reva Centre Heemskerk, praktijk voor fysiotherapie, arbeidsrevalidatie en preventieve trainingen. Wij zitten hier op een gezellige locatie bij Sportboulevard Heemskerk. Deze locatie beschikt over een ruime oefenzaal met moderne apparatuur en is gelegen naast een bosrijk gebied waar we heerlijk buiten kunnen trainen. De locatie is goed bereikbaar en er zijn ruime parkeergelegenheden aanwezig voor de praktijk.

Adres


Kerkweg 219
1964 KJ Heemskerk

Castricum

Gezond-Leven Castricum is gevestigd binnen Reva Centre Castricum. Samen met Yogaschool Flow of Yoga zitten wij in een nieuw en ruim pand dat fraai gelegen is naast het Huis van Hilde en tegenover het station. Wij hebben onze trainingsruimtes op de begane grond en er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor wandelingen en trainingen in het naastgelegen duingebied.

Adres


Westerplein 2a/b
1901 NA Castri
cum

 

Den Helder

Gezond-Leven Den Helder is te vinden in service flat de "Uyterton". Wij zijn gevestigd binnen Reva Centre Den Helder, praktijk voor fysiotherapie, arbeidsrevalidatie en preventieve trainingen. Het team zorgt voor een prettige en ontspannen sfeer waarin je op je eigen tempo kunt trainen. Wij beschikken over twee oefenzalen. Hierdoor kan er in alle ruimte onder onze begeleiding zowel individueel als in groepsverband getraind worden.

Adres


Serviceflat De Uyterton
Marsdiepstraat 500
1784 AZ Den Helder

bottom of page