top of page
Image (1)_edited.jpg

Kelly Oudshoorn

Mijn naam is Kelly. Ik heb vanaf mijn 13e tot mijn 21e op jeugd- en eredivisieniveau gehandbald. Na de middelbare school ben ik het leger ingegaan en heb ik een aantal jaren bij de Koninklijke Marechaussee gewerkt. In combinatie met handbal is daar de liefde voor fitness, bootcamp en hindernisbanen ontstaan. Later ben ik in de begeleiding en coaching van jeugdteams gerold. Zo heb ik de kleinste judojeugd getraind en coach/train ik ook voetbaljeugd. Momenteel ben ik de teamleider van Gezond-Leven en volgt ik daarnaast de hbo-opleiding mental coach. Aan de hand van deze opleiding kan ik een nog volledigere begeleiding bieden aan de klant. 

Image.jpg

Melissa Bruin

Mijn naam is Melissa. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Sportkunde bij Inholland Haarlem. Ik heb mijn derdejaars stage succesvol afgerond bij Gezond-Leven en Reva Centre en ben hier nu ook bezig met mijn afstudeerstage. Daarbij houd ik me bezig met de duurzame inzetbaarheid van alle werknemers van Reva Centre en Gezond-Leven. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en houd ik van sportieve activiteiten.

Image (4).jpg

Samantha Frinking

Mijn naam is Samantha. Ik ben in 2021 begonnen als stagiaire bij Gezond Leven. Dit deed ik voor mijn CIOS opleiding. Na mijn stage ben ik binnen het bedrijf als medisch fitness trainer aan de slag gegaan. In 2022 heb ik mijn CIOS niveau 4 diploma gehaald. Daarna ben ik verder gaan studeren voor fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Op dit moment zit ik in mijn tweede leerjaar van mijn opleiding. Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan ondersteunen en begeleiden in het bevorderen van hun gezondheid. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig en hou ik er van om leuke uitstapjes te maken.

Ons Team

Image (5).jpg

Jessie Broers

Mijn naam is Jessie. In 2022 heb ik mijn diploma voor de opleiding Sportkunde behaald. Ik heb een aantal jaren stagegelopen bij Reva Centre en Gezond Leven en heb het hier erg naar mijn zin gehad. Na mijn stage ben ik blijven werken bij Gezond Leven als medische fitness trainer. Ik vind het mooi als ik mensen kan helpen bij het behouden of bevorderen van hun gezondheid. Sinds 2023 werk ik hier ook als leefstijlcoach. Zelf ben ik ook bezig met mijn gezondheid. Ik hou van leuke sportactiviteiten in de natuur en ben vaak te vinden in de sportschool.

Image (2).jpg

Melissa Plat

Mijn naam is Melissa. Naast mijn functie als bekkenoefentherapeut ben ik ook werkzaam als trainer van Gezond Leven bij Reva. Dit doe ik beiden met veel plezier. Gezond Leven is een programma waarin we mensen begeleiden in het bewegen. Dit kunnen mensen zijn die revalideren van bijvoorbeeld enkel-, knie-, heup-, lage rug-, schouder of nek klachten. Maar ook mensen die hun conditie willen opbouwen, bijvoorbeeld vanwege hartklachten of mensen die willen afvallen. Verder begeleid ik ook mensen die bang zijn om te vallen. Samen met mijn collega Inge Rijken geef ik sinds November 2022 een valpreventiecursus in Castricum. Hierdoor heb ik heel gevarieerd, uitdagend en leuk werk! Naast mijn baan sport ik 2 a 3 keer per week en ga ik graag naar concerten, musicals en feestjes met familie en/of vrienden.  

Image (3).jpg

Sanne Gijsbers

Mijn naam is Sanne. Ik ben begonnen als stagiaire bij Reva Centre. Naast mijn functie als trainer van Gezond Leven bij Reva ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut. 

bottom of page