top of page
EEBAF4C1-D6B0-4DB1-906B-B7D44BF52793.jpeg

Kelly Oudshoorn

Mijn naam is Kelly. Ik heb vanaf mijn 13e tot mijn 21e op jeugd- en eredivisieniveau gehandbald. Na de middelbare school ben ik het leger ingegaan en heb ik een aantal jaren bij de Koninklijke Marechaussee gewerkt. In combinatie met handbal is daar de liefde voor fitness, bootcamp en hindernisbanen ontstaan. Later ben ik in de begeleiding en coaching van jeugdteams gerold. Zo heb ik de kleinste judojeugd getraind en coach/train ik ook voetbaljeugd. Momenteel ben ik de teamleider van Gezond-Leven en volgt ik daarnaast de hbo-opleiding mental coach. Aan de hand van deze opleiding kan ik een nog volledigere begeleiding bieden aan de klant. 

DSC_4743 Melissa Bruin.jpg

Melissa Bruin

Mijn naam is Melissa. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Sportkunde bij Inholland Haarlem. Ik heb mijn derdejaars stage succesvol afgerond bij Gezond-Leven en Reva Centre en ben hier nu ook bezig met mijn afstudeerstage. Daarbij houd ik me bezig met de duurzame inzetbaarheid van alle werknemers van Reva Centre en Gezond-Leven. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en houd ik van sportieve activiteiten.

DSC_4686 Jessie.jpg

Jessie Broers

Mijn naam is Jessie Broers. In 2022 heb ik mijn diploma voor de opleiding Sportkunde behaald. Ik heb een aantal jaren stagegelopen bij Reva Centre en Gezond Leven en heb het hier erg naar mijn zin gehad. Na mijn stage ben ik blijven werken bij Gezond Leven als medische fitness trainer. Ik vind het mooi als ik mensen kan helpen bij het behouden of bevorderen van hun gezondheid. Sinds 2023 werk ik hier ook als leefstijlcoach. Zelf ben ik ook bezig met mijn gezondheid. Ik hou van leuke sportactiviteiten in de natuur en ben vaak te vinden in de sportschool. 

Ons Team

bottom of page