top of page

Stages

Reva Centre biedt studenten en scholieren van verschillende opleidingen graag de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Uiteraard aan fysiotherapie studenten, maar ook aan studenten met administratieve opleidingen, of leerlingen van de middelbare school die zich op een beroepskeuze oriënteren. Binnen Gezond Leven bieden wij daarnaast stageplekken aan studenten van de opleiding Sportkunde (HBO) en aan MBO opleidingen tot sport- en beweegsinstructeurs (bijv. CIOS).

Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om jongeren een kans te bieden zich goed te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Wij doen dat graag, op een inspirerende en passende wijze, waarbij we samen met de student kijken naar de persoonlijke professionele leerdoelen. Op elke vestiging is er de mogelijkheid een stage te lopen en veel van onze huidige medewerkers zijn ooit als stagiaire bij Reva Centre of Gezond Leven begonnen. 

 

Aanmelden:

Ben je middelbare scholier en wil je bij ons je maatschappelijke stage lopen of ben je je al aan oriënteren op een vervolgopleiding en overweeg je de opleiding fysiotherapie of sportkunde te gaan volgen? Misschien wil je dan een dagje meelopen bij Reva Centre met een van onze ervaren fysiotherapeuten of bij Gezond Leven met onze sport- en beweeginstructeurs!

 

Ben je student fysiotherapie of student Sportkunde/CIOS en op zoek naar een leuke uitdagende stageplaats, met veel leermogelijkheden, waar je op het professionele vlak uitstekend begeleid wordt en er ook aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij het Reva Centre/Gezond Leven op het goede adres!

 

Voor meer informatie: info@revacentre.nl

bottom of page