top of page

FootBalance Inlegzolen

U kunt terecht op onze locaties Heemskerk(Kerkweg), Castricum, Heiloo en Den Helder voor een voetanalyse en het aanmeten van corrigerende inlegzooltjes.

 

Meer dan 75% van de bevolking lijdt aan de verkeerde uitlijning van de voeten, zoals overpronatie of supinatie. In de praktijk is gebleken dat een lichte correctie van de voeten vaak een positief effect heeft op enkel, knie en/of lage rugklachten. Door de correctie komt de bewegingsketen in één lijn te staan, hierdoor wordt de belasting op het lichaam gelijkmatig verdeeld en zo worden overbelasting en blessures voorkomen.

 

Wij werken samen met de producten van FootBalance, een concept uit Finland. Het unieke van FootBalance is dat de zooltjes 100% op maat gemaakt worden. Door middel van de podoscoop zal er als eerst een analyse van de voeten gemaakt worden. Na de analyse worden de zooltjes gevormd naar de correcte stand. En dat in minder dan 10 minuten. Dus je kan ze gelijk meenemen! Door dit concept kunnen de kosten van de zooltjes een stuk lager worden gehouden.

 

Heeft u interesse in een voetanalyse, in het laten aanmeten van inlegzooltjes of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0251-231900 of stuur een mailtje naar info@revacentre.nl

bottom of page