Lage Rug

De beste zorg voor u!

Rugpijn komt veel voor en is vaak hardnekkig van aard. Alledaagse bezigheden gaan steeds lastiger en zijn pijnlijk door een constante pijn in uw rug. Rugpijn is iets waar iedereen vroeg of laat wel eens mee te maken krijgt. Onze professionele fysiotherapeuten helpen u met behulp van het Zorgplan Rugpijn van uw pijn af.

 

Persoonlijk

Met het Zorgplan Rugpijn bent u verzekerd van de beste zorg voor uw rug. De behandeling begint direct bij uw aanmelding. Iedere rugpijn is anders en de behandeling is maatwerk. Bij de eerste afspraak wordt met behulp van moderne en wetenschappelijke methoden direct de ernst van uw klacht bepaald. Vanuit deze metingen wordt een eerste behandelplan opgesteld.

De behandeling

Het programma is geprotocolleerd en specifiek ontwikkeld voor lage rugpijn. Het Zorgplan Rugpijn bestaat uit een combinatie van persoonlijke behandelingen, groepstrainingen en online begeleiding. Afhankelijk van de ernst van uw klacht kan de behandeling enkele weken tot een aantal maanden duren.

Exclusief bij praktijken van FysioTopics

Het Zorgplan Rugpijn is ontwikkeld door professionals. Deze behandeling wordt exclusief aangeboden door fysiotherapiepraktijken die lid zijn van de vereniging FysioTopics. Binnen deze vereniging ontwikkelen samenwerkende fysiotherapiepraktijken hoogwaardige zorgplannen voor u. Deze zorgplannen staan voor de hoogste kwaliteit van zorg en worden ontwikkeld op basis van de landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten.