top of page

Nek

De beste zorg voor u!

Nekpijn is vervelend en zorgt ervoor dat je niet vrij kunt bewegen. Om je heen kijken of autorijden wordt plotseling een pijnlijke gebeurtenis. Zo maar ineens, doordat je een verkeerde beweging hebt gemaakt of juist geleidelijk. Nekpijn is lastig en komt altijd ongelegen. Onze professionele fysiotherapeuten helpen u met behulp van het Zorgplan Nekpijn van uw pijn af.

Persoonlijk

Met het Zorgplan Nekpijn bent u verzekerd van de beste zorg voor uw nekklachten. De behandeling begint direct bij uw aanmelding. Iedere nekpijn is anders en de behandeling is maatwerk. Bij de eerste afspraak wordt met behulp van moderne en wetenschappelijke methoden direct de ernst en de soort van uw klacht bepaald. Vanuit deze metingen wordt een eerste behandelplan opgesteld.

De behandeling

Het programma is geprotocolleerd en specifiek ontwikkeld voor nekklachten. Het Zorgplan Nekpijn bestaat uit een combinatie van persoonlijke behandelingen, oefeningen en online begeleiding. Afhankelijk van de ernst van uw klacht kan de behandeling enkele weken tot een aantal maanden duren.

Exclusief bij praktijken van FysioTopics

Het Zorgplan Nekpijn is ontwikkeld door professionals. Deze behandeling wordt exclusief aangeboden door fysiotherapiepraktijken die lid zijn van de vereniging FysioTopics. Binnen deze vereniging ontwikkelen samenwerkende fysiotherapiepraktijken hoogwaardige zorgplannen voor u. Deze zorgplannen staan voor de hoogste kwaliteit van zorg en worden ontwikkeld op basis van de landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten.

bottom of page