top of page

Hoi allemaal,


Mijn naam is Ramona de Boer, ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding fysiotherapie aan de hogeschool van Amsterdam. Ik kom de aankomende 8 weken hier stage lopen bij Reva center. Ik kom stage lopen op de maandag, woensdag donderdag en vrijdag bij Erwin van 09:00 tot 17:00. Op de maandag en donderdag ben ik te vinden op locatie broekpolder en op de woensdag en donderdag op locatie kerkweg. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sporten, ik zit op atletiek hier in Beverwijk bij av Dem en ik zit op hockey in Uitgeest bij M.H.C.U, verder ben ik af en toe ook te vinden in de sportschool maar daar ben ik wat minder fanatiek in. In het weekend spreek ik graag af met vriendinnen om gezellig een drankje te doen. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal snel tegen te komen.


Groetjes, Ramona de Boer
Comments


bottom of page