top of page

Wordt jij onze nieuwe topper in het multidisciplinaire team binnen het gezondheidscentrum?

Solliciteer vandaag nog door je cv en motivatiebrief op te sturen naar info@revacentre.nl


Reva Centre heeft doelmatigheid hoog in het vaandel en is ervan overtuigd dat specialisatie daarbij helpt. Ons team van 18 fysiotherapeuten en 4 ondersteunende werknemers is erop gericht van onderscheidende meerwaarde voor onze klanten te zijn.

Ons kwaliteitsbeleid is meer dan 15 jaar extern beoordeeld en goed bevonden en heeft geleid tot tal van innovaties. Meest recente voorbeelden daarvan zijn: coördinatie van een sportpoli in het ziekenhuis, intensieve samenwerking met een maatschap kaakchirurgie, leefstijl begeleiding, coördinatie van een unit Kind en Jeugd, etc..

De samenstelling van ons team is op dit moment zodanig dat wij meerdere mannelijke manueeltherapeuten in dienst hebben. Vrouwelijke patiënten vragen echter steeds vaker om manueel therapeutisch behandeld te worden door een vrouw. In dit kader zijn we dan ook op zoek naar een manueel therapeute die ons team kan komen versterken.

Ben jij die fysiotherapeute met een master in de manuele therapie of in opleiding daarvoor en spreekt bovenstaande jou aan, reageer dan op onderstaande vacature.

Fysiotherapeute met verbijzondering in de manuele therapie

24 – 36 uur per week, werkdagen en tijden in overleg

Locatie: Heemskerk, Castricum

Profiel: enthousiast, leergierig, communicatief vaardig en gedreven.

Onderscheidend: ervaring met het werken volgens zorgplansystematiek en vaardigheid in Arabische en/of Turkse taal.


Comentários


bottom of page