top of page

Ben jij een enthousiaste oefentherapeut die zich graag wil ontwikkelen binnen een interdisciplinair team? Dan zij we op zoek naar jou!!


Wie zijn wij?


Reva Centre is een grote praktijk voor Fysiotherapie met 5 vestigingen aan de westkant van Noord-Holland. De hoofdvestiging bevindt zich in het Gezondheidscentrum Broekpolder te HEEMSKERK. Als oefentherapeut zul je echter werkzaam zijn op de locatie Kerkweg.

Ons team bestaat uit ca. 30 medewerkers die werkzaam zijn binnen allerlei specialisaties binnen de fysiotherapie en daarnaast binnen de ergotherapie, oefentherapie Mensendieck, Leefstijl coaching, Duurzame inzetbaarheid en preventief binnen onze dochteronderneming Gezond Leven.


Ons motto is ‘Samenwerken om de doelstellingen van de cliënten te behalen’. Deze samenwerking zetten we in met onze cliënten maar uiteraard interdisciplinair om zo een team om onze cliënten heen te vormen.


Tot slot is ons kwaliteitsbeleid al meer dan 15 jaar extern beoordeeld en goed bevonden en dit heeft geleid tot tal van innovaties. Meest recente voorbeelden daarvan zijn: het opzetten van een netwerk sportfysiotherapie, een intensieve samenwerking met een maatschap kaakchirurgie, leefstijl begeleiding, coördinatie van een unit Kind en Jeugd en op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid een samenwerking met o.a. een grote zorginstelling.


Wat vragen wij?


Oefentherapie maakt een belangrijk onderdeel uit van ons interdisciplinaire team om zo met elkaar toegevoegde waarde te kunnen bieden voor onze cliënten.

Om ons team te komen versterken zoeken wij een oefentherapeut die:

  • Geregistreerd is als oefentherapeut in het kwaliteitsregister;

  • Zelfstandig, gedreven en leergierig is;

  • Gericht is op het bieden van kwaliteit;

  • Affiniteit heeft met duurzame inzetbaarheid;

  • Gericht is op verdere ontwikkeling, zowel persoonlijk als met de organisatie.

Kennis van Intramed is daarbij een pré.


Wat heeft Reva Centre jou te bieden?

  • Een uitdagende functie voor 8 tot 20 uur per week binnen een ondernemende en innovatieve organisatie in de eerstelijnszorg;

  • Een marktconform salaris;

  • Mogelijkheden tot ontwikkeling.


Herken jij je hierin en wordt je enthousiast? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je motivatiebrief en je CV naar info@revacentre.nl

bottom of page